Всичко за акнето

Всичко за акнето, Същност и Лечение на акне Статия

Същност и Лечение на акне

Акнето често се среща при младите хора, но не подминава и по-възрастни. Представлява кожно заболяване, при което основна роля играе нарушената функция на мастните жлези.

Всичко за акнето, Акне по време на бременност Статия

Акне по време на бременност

Причините за поява на акне по време на бременност могат да са различни. Най-често това са хормонален дисбаланс, задържане на течности, фамилна обремененост и склонност към акне и преди...

Всичко за акнето, Възрастово акне Статия

Възрастово акне

Този проблем засяга дамите малко преди и по време на менопаузата и се свързва с хормоналните промени настъпващи в организма, а именно с намаляването на женските хормони.

Всичко за акнето, Грешки, които не бива да допускаме, когато имаме акне Статия

Грешки, които не бива да допускаме, когато имаме акне

Дамите със склонност към акне добре знаят, че за да запазят добрия вид на кожата си, се нуждаят от висококачествена козметика, подходяща за техния тип кожа.

Всичко за акнето, Слънцезащитни продукти против акне Статия

Слънцезащитни продукти против акне

Специална фотозащита за кожа с акне. Дългото излагане на слънце за постигане на слънчев загар, може да нанесе щети на здравето, особено при хора с чувствителна кожа и акне.

Всичко за акнето, Лечение на акне чрез халотерапия Статия

Халотерапията

Лечение на акне чрез халотерапия

В последно време в европейските центрове за красота с особена популярност за лечение на акне се ползва процедурата за соларно обвиване и халотерапия

1 2