Грижа за Косата

QAZAMI – нов революционен продукт за мигновено сгъстяване на косата

  • 09.05.2019
  • Автор: Светлана Илкова
Грижа за Косата, QAZAMI – нов революционен продукт за мигновено сгъстяване на косата

Грижа за Косата, QAZAMI – нов революционен продукт за мигновено сгъстяване на косата

Преди и след употреба

Грижа за Косата, QAZAMI – нов революционен продукт за мигновено сгъстяване на косата

Преди и след употреба

Косопадът или оредяването на косата е често срещано явление при мъжете, но напоследък и при жените. То може да бъде резултат от наследственост, хормонални промени, медицински състояния или лекарства.

Плешивостта обикновено се отнася до прекомерна загуба на коса от скалпа. Наследствената загуба на коса с възрастта е най-честата причина за плешивост. Някои хора предпочитат да оставят загубата на косата си непокрита. Други могат да го покрият с прически, грим, шапки или шалове. Други пък избират едно от наличните лечения, за да предотвратят по-нататъшната загуба на коса и да възстановят растежа.

На пазара се появи Нов Революционен Продукт, който успешно скрива оредяването.

QAZAMI пристигна в Европа като най-качествения продукт в своята категория, помагайки на хиляди хора в Европа и по света да подобрят външния си вид и да възвърнат самоувереността си.

Десетилетията опит на Лабораториите на QAZAMI в областта на оплешивяването водят до създаването на висококвалифициран продукт за решаване на проблема с оредяващата коса при мъжете и жените. QAZAMI наистина е в състояние да задоволи дори и най-скептичните клиенти още след първото прилагане. Те ще видят изненадващи резултати след само 30 секунди, помагайки им да възвърнат изгубената си самоувереност.

Какво QAZAMI?
QAZAMI е отрицателно заредено влакно, което има склонност да се прикрепя по-комфортно към косъм с позитивен заряд, със захващане, което е много по-здраво от обикновените влакна. Влакната QAZAMI са направени от 99% натурални влакна от памук с максимална дължина от 0,2 мм, които се толерират добре от скалпа и не възпрепятстват растежа на косата по никакъв начин.

Как се използва QAZAMI?
Измийте косата си и я подсушете добре.
1. Разклатете шишето и приложете QAZAMI върху мястото, където косата е оредяла, от разстояние от около десет сантиметра.
2. Оставете влакната да проникнат надълбоко, като нежно потупвате вашата коса, оформяйки вида ѝ.
3. За дълга трайност препоръчваме да използвате фиксиращия спрей QAZAMI.
4. Затворете шишето, за да защитите продукта на сухо място.


Продуктът е наличен в различни цветове, според цвета на косата. След 30 секундна употреба косата напълно въвзвръща своята плътност. Той е изключително издръжлив при студ и вятър. Не оставя петна по дрехите, чаршафите и скалпа. Не спира растежа на косата. Косата може да се сресва, но препоръчително е да е с широк гребен. Издържа 6-7 дни, докато не използвате шампоан.

QAZAMI включва следните продукти:

1. Qazami Презареждане от 30 грама
2. Qazami Презареждане от 5 грама
3. Дозатор за фибри
4. Спрей Апликатор Qazami
5. Фиксиращ спрей Qazami


За повече информация – телефон 029924049.