Аромати

Queen of Seduction - аромат за изкусителки

  • 11.05.2016
  • Автор: Светлана Илкова
Аромати, Queen of Seduction - аромат за изкусителки

Атонио Бандерас - чаровна усмивка, непринуден жест,  дума или две и неговият магнетизъм  те залива.  Той притежава онова, което кара  всички да се обръщат след него. Съвсем естествено, без дори да  осъзнава как, той е  получил короната  на крал на съблазнителите. Никой не може да устои на неговия чар...Гледат го с възхищение. Как  може кралят на съблазнителите да бъде изкушен? В клипа към рекламата на женския аромат на бранда става ясно - с комбинация от чувственост, палавост и страст...

Queen of Seduction e новият дамски аромат от Антонио Бандерас, който обогатява колекцията King of Seduction. Елегантен, чувствен аромат, вдъхновен от силата на привличането, за изтънчената жена със силно магнетично присъствие. За идеалната партньорка за краля на съблазнителите.

Изблик на свежест, подсилен с изкрящите нотки на грейпфрут и енергизираща малина, обливащ с изтънчен аромат на ирис, жасмин и императорското цвете божур.

Изключително женственият цветен букет е обгърнат от нежните нотки на розов пипер, за да подчертае чувствеността и блясъка на аромата.

Притегателната сила и обаянието на кралицата се разкрива в още по-голяма степен чрез разгръщане на сърцевината на аромата с елегантни и нежни велурени акорди, контрастиращи с магнетичните нотки на амбра и кедър.

Флаконът привлича погледа със своите елегантни ръбове и линии наподобяващи истинско бижу. Цветовете в тон "аквамарин" внасят свежест в цялостния дизайн, с усещане за характер и изтънчена женственост, допълнително подсилени от златистата капачка.

Kozmetikata.com