Грижа за Лицето

6 начина да намалите торбичките под очите

  • 24.04.2019
  • Автор: Деси Исаева
Грижа за Лицето, 6 начина да намалите торбичките под очите

Много често при нездравословно хранене, лош сън се появяват торбички под очите. Има няколко прости начина бързо да ги намалите и да изглеждате добре.


1. Ледени супени лъжици
Поставете във фризера за една нощ две супени лъжици. На сутринта ги извадете, полейте ги с малко студена вода, за да не залепват и ги поставете под очите си. Така за няколко минути значително ще намалеят торбичките под очите ви.


2. Пакетчета чай
Потопете 2 пакетчета черен или зелен чай в гореща вода, след това оставете да поизстинат и ги сложете под очите си за 3 минути.. Естественият кофеин в чая веднага ще помогне да се свият кръвоносните съдове и да се намали подпухналостта.


3. Нежното потупване може да намали натрупването на течност под очите ви!


4. Студен гел Алое Вера
Студеният гел от алое вера е друг естествен начин за очистване на очите, благодарение на неговите противовъзпалителни свойства. Съхранявайте бутилка в хладилника и след това я нанасяйте като крем за очи.6.
Специално създаден околоочен гел , който се грижи за премахването на тъмните кръгове и торбичките под очите. Кожата е подхранена, възстановена, освежена, гладка, мека и сияйна! Има противостареещ ефект. С моментално действие!


7. Грижа за околоочен контур - пластири

Пластирите на HELIABRINE®, за околоочения контур са ефективни от първото приложение. С уникалната си гел-структура, незабавно опресняват и заличават всички признаци на умора. Благодарение на активните си съставки кръговете и торбичките около очите са видимо намалени, а сенките под тях са заличени.


Kozmetikata.com