Звезден миг

Меган Маркъл обича луничките си и дава практични съвети за красота

Звезден миг, Меган Маркъл обича луничките си и дава практични съвети за красота

Принц Хари и Меган Маркъл са прясно сгодени, но симпатичната актриса вече е обгърната с внимание. Тя не крие недостатъците си и дава практични съвети за красота.

За кожата на лицето
Луничките са нещо, което доста дами не харесват в себеси. Не и Меган. Тя не само ги харесва, но и специално нанася върху лицето си по-малко фон дьо тен, за да се виждат.
"Не искам да покривам луничките си, затова просто слагам фон дьо тена там, където имам нужда, а не върху цялото лице", споделя Маркъл.

За косата
Тя не е от тези които се хвърлят да купуват всякакви бюти помощници. Дори споделя как сменя функциите на някои. "Когато косата ми хвърчи на всички страни, напръсквам една четка за зъби от естествен косъм с лак за коса и приглаждам косъмчетата с нея. Действа много добре и за приглаждане на кок", казва Меган.

За очите
За Меган погледът е от изключително значение. За освежаването му използва по-светъл коректор, който нанася под и във вътрешните ъгли на очите. А това без което твърди, че не би могла да живее (освен бъдещият си съпруг), е машинката за извиване на мигли.

Kozmetikata.com


последно от справочника
Абонамент