Здраве

Шафран срещу Депресия

Здраве, Шафран срещу Депресия

Здраве, Шафран срещу Депресия

Последните изследвания на Отдела за Психично здраве към Световната Здравна Организация показват, че депресията в наши дни е петата по ред причина за смърт и за увреждане в света и че има вероятност до 2020 година всеки втори болен да е с влошено здраве именно заради стреса.

Съществуват различни типове депресия. Те се отличават един от друг по преобладаващи характеристики, продължителност и тежест на симптомите, като най-често е необходимо професионално лечение, а приемът на лекарства за преодоляване на депресивното състояние е задължителен.

Проблемът с антидепресантите и всички традиционни успокоителни лекарства е,че проявяват множество странични ефекти като сънливост, липса на концентрация, главоболие, умора, чувство за празнота, замаяност, но най-вече пристрастяване към тях.

 Според историческите сведения, най-скъпата подправка в света – Шафран, е известна  като първият природен антидепресант. Още древните персийци и финикийци са използвали успокоителните свойства на екзотичния минзухар, като лек срещу меланхолия и за подобряване на настроението.

Съвременните компании за производство на хранителни добавки се опитват да използват Шафран в продуктите си, но малко от тях успяват.

След години научни изследвания, учените от френските лаборатории 3 Chênes /"Троа шен", в превод "Трите дъба", създават САФРАМИЛ® - единствения естествен патентован антидепресант в света.

В човешкият организъм  ниското ниво на Серотонин (невротрансмитер, който се синтезира в невроните на централната нервна система) има основна роля за стреса, клиничната депресия, агресивното поведение, съня, лошото настроение и пр. . 

САФРАМИЛ® съчетава синергията на 3 активни съставки, за тройно действие върху повишаване нивото на  Серотонин
L Триптофан (основна аминокиселина) - стимулира производството на серотонин,
Витамин B6 - стимулира трансфера на серотонин към невроните и улеснява асимилацията,
100% естествен екстракт от Шафран - инхибира /подтиска/ изтощаването на серотонинa.

Направените клинични изследвания доказват, че САФРАМИЛ® оказва положително влияние срещу депресията, стреса и безпокойството, при това без никакви странични ефекти и привикване!?

Само една таблетка САФРАМИЛ® на ден преди обедното хранене е достатъчна за премахване на безпокойството и нервността, връща усмивката и спомага за по-добър сън – 100% подобрение на депресивното състояние, по-добро самочувствие и здраве, без странични ефекти.

Kozmetikata.com


последно от справочника
Абонамент