Козметични Ревюта

Новият парфюм Avon Femme Icon - символ на женствеността

  • 25.08.2015
  • Автор: Светлана Илкова
Козметични Ревюта, Новият парфюм Avon Femme Icon - символ на женствеността

Козметичният гигант AVON разкрива тайната на женското обаяние с новия си аромат Femme Icon, вдъхновен от неугасващата сила на автентичната красота.

В сърцевината си парфюмът носи кадифени листенца от роза, а меките дървесни нюанси на пачули се преплитат с масла от червени плодове, за да допълнят ароматния букет с топлота и чувственост. Парфюмът с ухание на есенно вълшебство създава приказно усещане за ефирност и превръща всяка дама в неподражаема икона на женствеността.

Идеален за потапяне в романтичния полъх на есента, ароматът деликатно обгръща сетивата и създава усещане за сила и увереност. Femme Icon e съвършеният парфюм за всяка дама, която иска да притежава обаянието на изтънчена икона, без значение къде отива или какво прави. Парфюм със собствен характер и неустоимо обаяние за женственост, неподвластна на времето.

Опияняващият еликсир с карамелено-мускусни акорди прави звездния си дебют в луксозна опаковка, която се откроява със своята златиста и диамантена елегантност. Хармонията от съблазнително сладка роза, нотки пачули и плодови акорди малина и ягода превръщат всяка жена в богиня, а всяко нейно движение в пленителна магия.